29.03.2017

+ Солна стая за възрастни

Солна стая за възрастни

Халотерапията или посещението на солна стая се препоръчва на пациенти от всички възрасти. Провеждането на пълната сесия процедури  ще  подготви дихателната ви система и тялото, като осигури повишена устойчивост на организма към широкия спектър от инфекции. Докато си почивате в солната стая, вдишвате дълбоко в белите си дробове сухата сол. Тя  втечнява слузта, насища клетките с полезни йони, а микрофлората на дихателните пътища се очиства от прах и вредни бактерии. Така възпалението намалява, дихателните пътища се разширяват, облекчава се дишането, нормализира се белодробната функция.

Солна стая за възрастни

Съвременна солна терапия

За оползотворяване на ползите от естествените солни мини върху човешкия организъм, технологията трябва да направи нещо повече от това просто да генерира аерозол от суха сол. Халогенераторите трябва постоянно да следят и поддържат оптимални нива на активен аерозол в солната стая, за да се постигнат условията в солните пещери.

Концентрацията на сухия аерозол трябва да бъде в границите между 1 и 20 мг/куб. м. Размерът на малките солни частици, които се разпръскват от халогенератора, е много важен. За да бъде терапевтична халотерапията, тези микро солни частици, трябва да бъдат прецизно разбити до правилния размер.

Как въздейства Халотерапията?

Солните стаи са изградени, така че да предлагат антибактериална среда. Вдишването на сухия аерозол втечнява секретите и изпълва клетките с полезни, отрицателни йони, като по този начин подобрява белодробната функция на човешкия организъм.

Халотерапията може да се ползва от пациенти от всички възрасти. Провеждането на пълната сесия от 10-20 процедури ще подобри дихателната Ви система, ще окаже благотворно влияние  върху кожата и нервната Ви система, ще подобри имунната Ви система, като я направи по-устойчива на инфекциозни заболявания.

Солна стая за възрастни

Продължителност: 50 мин.
Максимален брой посетители в стаята – 6. 
Процедурите за възрастни започват на всеки кръгъл час.
Call Now Button
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram