07.10.2019

Отзиви

Заглавие по подразбиране

Любимият на толкова хора лечебен масаж на промоция в комбинация с рефлексотерапия – 45 Мин. – 45 лв. Подарете на тялото си радостта от движението, елиминирайте болката и се почувствайте отново здрави!

15.07.2019

Впечатляващи резултати

Посетих солната стая, защото дъщеря ми на 1.7г боледува много често. Най-вече страда от хрема и кашлица и обикновено винаги се влошава. Заведох я за първи път с лека хрема, още след първото посещение, усетих резултат върху себе си (аз съм със синузит) . Взех пакет от 20процедури, до момента съм направила 6 и при двете ни резултата е чудесен. Хремата на детето се повлиява изключително добре, а върху себе си усещам свободно дишане без болка в главата. Смятам, че наистина има резултат и е хубаво да се дава гласност на тези процедури и да знаят повече мами за тях. Детето си прекарва времето вътре страхотно, играе със солта и се забавлява. Струва си да се опита.

Милена
21.11.2017

Страхотно място да се спасиш от динамиката на големия град

Ако трябва да бъда честен, съсвсем скоро разбрах за солната стая и веднага ми стана интересно естествено нямаше как да не пробвам и да се уверя сам. Наистина много приятна и разпускаща атмосфера, а и въздуха, който дишаш вътре е спциално филтриран и ти дава допълнително усещане за релакс. Препоръчвам я искрено и ще продължа да я посещавам.

Светозар Иванов
07.08.2017
Релакс

Awesome!

Cool stuff in a cool place

Krassimir Stoichev
02.06.2017
Party

Лечение

Детето се забавлява много и хремата се повлия след няколкото направени процедури

Венета Петрова
31.05.2017
Хрема

Лекуваме се докато се забавляваме

Повода за посещението на солната стая беше леката настинка на сина ми, която се повлия изключително благоприятно. Още след второто посещение видях резултат, а престоя в стаята преминава безпроблемно и много забавно и за двама ни.

Весела Стойкова
31.05.2017
Настинка

Релакс

Посетих солната стая от любопитство (препоръчана ми беше от приятелка). Потопих се в приятна атмосфера, подарявайки си време само за мен. Почувствах се ободрена и изпълнена с позитивна енергия.

Венера Митова
31.05.2017
Препоръка от приятел

Детето се забавлява много

Добър и приветлив персонал. Грижите се за комфорта на клиентите си. Синът ми се забавлява, докато се лекува. Благодаря Ви, ще идваме отново, когато имаме нужда.

Катя Алексиева
30.03.2017
детска солна стая

Изненадващо готино от първия път!

Нямах кой знае какви очаквания от услугата. Отидох с лека хрема и запушен нос. Тръгнах си чувствително освежена и с нормално дишане. Усетих подобрение още на петата минута вътре. Природата явно си знае работата, когато е дала на света ни толкова сол.

Красимира Йорданова
27.03.2017
оздравителна процедура

Call Now Button
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram