15.10.2020

Доставка и плащане

Доставка и плащане

Доставката до нашите клиенти се извършва с куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД или „Спиди“ АД

Всички стоки се изпращат с опция за преглед!
ПЛАЩАНЕ:
Начините за разплащане със Halotherapy.bg са чрез дебитна/кредитна карта или с наложен платеж – вие заплащате стойността на стоката при получаването й в офис или директно на куриера, който ви я доставя на посочен от Вас адрес.
Цената на доставка е според тарифата на куриера. 
Всички продукти могат да изпращат с опция за преглед!
При поръчка на няколко продукта, цената за доставка се променя в зависимост от тежестта на стоката – за всеки следващ килограм се добавя определена стойност спрямо актуалната тарифа на куриера.

До офис на Спиди – според тарифата на Спиди.
До офис на Еконт – според тарифата на Еконт.
До адрес на клиента – според тарифата на куриера.

Детайлна информация за най- близкия офис на Еконт и неговото работно време, можете да намерите тук: http://www.econt.com/offices/

ПОРЪЧКИ:
Екипът ни се ангажира с изпращането на поръчаните от този онлайн магазин продукти в срок от 24 часа (един работен ден) след като сте направили Вашата поръчка с изключение на случаите, в които нямаме наличност от поръчаните продукти, в които ще бъдете уведомени незабавно.
Поръчки направени в работен ден до 17:00ч. – се доставят на следващия работен ден, освен в случаите, когато куриерската служба не обслужва всекидневно населеното място.
Поръчки до адрес на клиента с изключение на град София се доставят за 2 работни дни или изрично трябва клиента да упомене, че желае доставка за 1 работен ден.
Halotherapy.bg не носи отговорност при забавяне на срока за доставка от куриерската фирма.
Всяка пратка се доставя с опцията „Преглед на продукта преди заплащане“. По този начин нашите клиенти получават необходимата сигурност, че ще заплатят точно това, което са поръчали.
Всички стоки, закупени от онлайн магазина на Център по халотерапия БиоХелт на Halotherapy.bg, се изпращат посредством куриерска служба. За Всяка загуба или нарушение цялостта на стоката по време на доставката е отговорна единствено куриерската служба.
Доставчик на стоката е фирма „Биохелт“ ЕООД, ЕИК BG203640160, с адрес: гр. София, ж.к. Люлин 6, бл. 601, ул. Джавахарлал Неру, ТЦ „Цветелина“, ет. 2

Call Now Button
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram