27.03.2017

Контакти

Телефон на рецепция:

0896 248234

 

Център по халотерапия „Биохелт“

София, ж.к. „Люлин 6“

бул. „Джавахарлал Неру“, бл. 601

(над офиса на Telenor)

 

saltroom@halotherapy.bg

www.halotherapy.bg

 

Работно време

Понеделник – Неделя

09:00 – 20:00 ч.

 

 

Как да ни откриете?

Как се стига с градски транспорт:

Използвате метро по линия 1 или линия 2 в посока за ж.к. „Люлин“ и слизате на метростанция „Люлин“. Тръгвате към изхода в посока към спирката на трамвай № 8. След като излезете от подлеза на метростанция „Люлин“, хващате трамвай № 8 в посока Люлин за една спирка. Слизате на спирка „Община Люлин“ и тръгвате пеша по бул. „Дж. Неру“ в посока Център (Тунела). Солната стая се намира след около 150 м.от спирката на трамвая в дясно на ъгъла в бл. 601, над магазин „Теленор“.

Използвате тролейбус № 7 в посока ж.к. „Люлин“ и слизате на спирка „ул. 605“. Солната стая се намира срещу спирката на тролейбуса над магазин Теленор.

Как се стига с кола:

Единият маршрут е по бул. „Царица Йоана“, след Тунела на ж.к. Люлин, продължавате на право. На светофара на магазин „Била“ правите ляв завой в посока Кооперативен пазар. На светофара на Кооперативния пазар отново правите ляв завой. Солната стая се намира на около 150 м. на ъгъла от дясно, в. бл. 601, над магазин „Теленор“.

Другият маршрут е по бул. „Царица Йоана“, след Тунела на ж.к. Люлин на светофара правите ляв завой и карата по бул. „Дж. Неру“ в посока Кооперативен пазар. Солната стая се намира на около 50 м. в ляво, след светофара на търговски комплекс „Силвър Център“ и Плувен комплекс „Люлин бийч“, в бл. 601, над магазин „Теленор“.

Пишете ни
Call Now Button
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram