17.07.2021

Боян Гицов – физиотерапевт

Боян Гицов - физиотерапевт с практика натрупана в България и Германия

Център по Халотерапия БиоХелт има удоволствието да Ви представи „Основи на техники за масаж и релаксация от Изтока и Запада“ със специален гост: Боян Гицов.

Всеки вторик и четвъртък, от 9:00 ч. – 18:00 ч. е на Ваше разположение.

Кой е Боян Гицов?

Боян Гицов специализира “Физикална терапия и рехабилитация в неврология и психиатрия” в Национална Спортна Академия „Васил Левски”. Дипломиран рехабилитатор от Медицински университет – София.
Практикува от години диагностика и превенция от заболявания на ОДА и Лимфен дренаж, прилага успешно – рефлексотерапия, юмейхо – японски масаж, източни масажи практики – сейтай-хо, тайландски масаж, бирмански масаж, мануална терапия, постурология, кинезиотейп, и много други техники за релаксация и мускулно възстановяване.
Член е на УС и секретар на Асоциацията на Физиотерапевтите в България. Републикански шампион по Спа масажи от 2013 г. – Бирмански масаж. Участник в състезания по масаж от 2010г. представя за първи път в България бамбуков масаж. Български участник в международния Шампионат по масаж в Москва 2013 г., печели три награди, едната от които е „Най-добър етно спа-масаж” 2013 с авторски “Рустик” масаж с царевични кочани.
През последните 7 години практикува и тясно специализира в областта на функционалното възстановяване на хора с болки и физически проблеми. Говори английски, немски и руски език.
Боян Гицов в Център по халотерапия БиоХелт
Call Now Button
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram